fbpx

Menu di stagione | Sæsonmenu

Primi | forret

Trio bruschette

Klassisk tomat & frisk mozzarella – Lakse carpaccio – Peberfrugt salsa

 Secondi | Hovedret

Ravioli ai salmone

Ravioli med ricotta & spinat

I tomatsauce, rejer, frisk laks, cherrytomater & friske urter 

Dolci | Dessert

Aspic Fragola

Jordbær i moscato vingelé

Forret + hovedret    275.-

3 retter                      325.-

Sæsonens hvidvin

afstemt til menuen

 2018 Stern – Sauvignon Blanc 13,0 %

Kellerei Kaltern, Syd Tyrol.

Det kølige Caldaro er perfekt til druer, som ikke tåler for høj varme for at kunne leverer den
sprøde syre og de friske frugt aromaer, som vi kender det i det centrale Europa og New Zealand.
Aroma af stikkelsbær, passionsfrugt, solbær & hyldeblomst.
Frisk & mineralsk.

Normal pris kr. 329.-

Sæson pris kun kr. 299.-