fbpx

Brødrene Armend og Labinot - ejere af Ristorante Fratelli

Italiensk spisested i Kolding og Haderslev med fokus på gode råvarer

Ristorante Fratelli er en italiensk restaurant og pizzeria, som i 2019 har åbnet deres anden restaurant. I september 2019 kunne det autentiske spisested i Kolding åbne dørene op som lillebror til den først åbnede restaurant i Haderslev.

Vi oplevede, at mange gæster tog turen fra Kolding til Haderslev for at spise på restauranten. Derfor gav det rigtig god mening at åbne restaurant nummer to, da vi allerede havde haft indtrykket af, at efterspørgslen var til stede. Og placeringen var der ikke nogen tvivl om – det skulle være i Kolding.

Har du tidligere besøgt Ristorante Fratelli, vil du kunne kende de italienske smagstoner, som er karakteristisk for alt maden, der serveres. Vi serverer blandt andet delikate pizzaer, men måske ikke som du kender det fra et lokalt pizzeria. På vores spisested i Kolding – såvel som i Haderslev – spiller de gode råvarer hovedrollen.  Det vil du straks kunne smage, når du sætter tænderne i de tynde og sprøde bunde.

Udover pizza vil du også kunne finde frisklavet pasta på menuen og andre klassiske italienske primi, secondi og dolci. Eksempelvis er carpaccio, parmaskinke, bresaola, risotto og panna cotta også at finde på menuen. Vi er derfor ikke bare et pizzeria – vi er et autentisk italiensk spisested, hvor du kan nye en pizza eller andre specialiteter, som sad du nede i Syditalien.

Vi glæder os til at byde dig indenfor til en stemningsfyldt aften på vores nyligt åbnede restaurant i Kolding, hvor den italienske autencitet er i højsæde.

Besøger du vores spisested i Haderslev, får du selvfølgelig den gode service, som du forhåbentlig altid har oplevet!

Ristorant Fratelli – skabt af to brødre med et kæmpe madhjerte

Ristorante Fratelli er en italiensk restaurant og pizzeria, som er skabt af brødrene Armend og Labinot – og navnet er ikke tilfældigt.

Fratelli betyder nemlig ’brødre’ på italiensk og de to var helt enige om, at det var dét deres restaurant i Haderslev skulle hedde. Ristorante Fratelli er nemlig resultatet af de to brødres dedikation til hinanden, mangeårige erfaringer fra restaurationsbranchen og en fælles drøm om at åbne en autentisk, men nytænkende italiensk restaurant. I og med at der serveres flere italienske specialiteter, kan du forvente en mere variereret smagsoplevelse end på eksempelvis et pizzeria. Du kan dog stadig finde den klassiske pizza på vores menu – blot i en udgave, som er fuldstændig tro mod originalen.

Af den grund kan Ristorante Fratelli ikke sammenlignes med et hvilken som helst pizzeria i Kolding, i Haderslev eller andetsteds. Brødrene går meget op i at benytte de bedste råvarer, både lokale og italienske.

Fratelli’s egen sommelier på restauranterne i Haderslev og Kolding står for importen af de mange vine og sørger for at udvælge italienske producenter, som mestrer den hårfine smagsbalance. Dermed sikres en høj kvalitet.

Venlige og engagerede tjenere møder vore gæsterne med smil og guider med stor erfaring dem gennem menukortets udvalg af skønne italienske retter og håndplukkede, italienske vine.

Når brødrene arbejder sammen, sker der store ting…