fbpx

Brødrene Armend og Labinot - ejere af Ristorante Fratelli

Pizzeria i Kolding og Haderslev med fokus på gode råvarer

Ristorante Fratelli er en italiensk restaurant og pizzeria, som i 2019 har åbnet deres anden restaurant. I september 2018 kunne pizzeriaet i Kolding åbne dørene op som lillebror til den først åbnede restaurant i Haderslev.

Vi oplevede, at mange gæster tog turen fra Kolding til Haderslev for at spise på restauranten. Derfor gav det rigtig god mening at åbne restaurant nummer to, da vi allerede havde haft indtrykket af, at efterspørgslen var til stede. Og placeringen var der ikke nogen tvivl om – det skulle være i Kolding.

 

Har du tidligere besøgt Ristorante Fratelli, vil du kunne kende de italienske smagstoner, som er karakteristisk for alt maden, der serveres. De gode råvarer spiller hovedrollen på pizzariet i Kolding, – såvel som i Haderslev – og det vil du straks kunne smage, når du sætter tænderne i de tynde og sprøde bunde.

Udover pizza vil du også kunne finde frisklavet pasta på menuen og andre klassiske italienske primi, secondi og dolci. Eksempelvis er carpaccio, parmaskinke, bresaola, risotto og panna cotta også at finde på menuen.

Vi glæder os til at byde dig indenfor til en stemningsfyldt aften på vores nyligt åbnede pizzaria i Kolding, hvor den italienske autencitet er i højsæde.

Besøger du pizzeriaet i Haderslev, får du selvfølgelig den gode service, som du forhåbentlig altid har oplevet!

Ristorant Fratelli – skabt af to brødre med et kæmpe madhjerte

Ristorante Fratelli er en italiensk restaurant og pizzeria, som er skabt af brødrene Armend og Labinot – og navnet er ikke tilfældigt.

Fratelli betyder nemlig ’brødre’ på italiensk og de to var helt enige om, at det var dét deres pizzeria i Haderslev skulle hedde. Ristorante Fratelli er nemlig resultatet af de to brødres dedikation til hinanden, mangeårige erfaringer fra restaurationsbranchen og en fælles drøm om at åbne et autentisk, men nytænkende pizzeria og italiensk restaurant.

Af den grund kan Ristorante Fratelli ikke sammenlignes med et hvilken som helst pizzeria i Kolding, i Haderslev eller andetsteds. Brødrene går meget op i at benytte de bedste råvarer, både lokale & italienske.

Fratelli’s egen sommelier på pizzeriaet i Haderslev og Kolding står for importen af de mange vine og sørger for at udvælge italienske producenter, som mestrer den hårfine smagsbalance. Dermed sikres en høj kvalitet.

Venlige og engagerede tjenere møder vore gæsterne med smil og guider med stor erfaring dem gennem menukortets udvalg af skønne italienske retter og håndplukkede, italienske vine.

Når brødrene arbejder sammen, sker der store ting…