fbpx

Brødrene Armend og Labinot - ejere af Ristorante Fratelli

To brødre står bag Ristorante Fratelli
– en autentisk italiensk restaurant i Haderslev

Ristorante Fratelli er en italiensk restaurant i Haderslev ejet af brødrene Armend og Labinot.

Restaurantens navn er ikke tilfældigt. Fratelli betyder nemlig ’brødre’ på italiensk, og Armend og Labinot var helt enige om, at deres italienske restaurant i Haderslev skulle bære netop dette navn.

Ristorante Fratelli er nemlig resultatet af de to brødres dedikation til hinanden, mangeårige erfaring fra restaurationsbranchen, og fælles drøm om at åbne en autentisk, men nytænkende italiensk restaurant i Haderslev.

Af den grund er Ristorante Fratelli ikke at sammenligne med en hvilken som helst italiensk restaurant i Haderslev eller andetsteds. Armend og Labinot går meget op i at benytte de bedste lokale og italienske råvarer og arbejder ud fra en kulinarisk filosofi, hvor al mad er lavet fra bunden.

I køkkenet i brødrenes restaurant i Haderslev finder man italienske kokke, der bl.a. kreerer lækre pizzaer bagt i træfyret stenovn og frisklavet pasta fra eget pastaria.

På gulvet i Armends og Labinots italienske restaurant i Haderslev møder gæsterne venlige og engagerede tjenere – deriblandt vintjenere – der med stor erfaring guider dem igennem menukortets udvalg af skønne italienske retter og håndplukkede, italienske vine.

Når brødre arbejder sammen, sker der store ting …

Benvenuti a Fratelli – italiensk restaurant i Haderslev

Ring for bestille bord